Mostar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mostar in Mostar (Bosnië en Herzegovina). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mostar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mostar.
vlag van Bosnië en Herzegovina
Vliegveld: Mostar
IATA code: OMO
ICAO code: LQMO
Hoofdstad van Bosnië en Herzegovina: Sarajevo
www.mostar-airport.ba

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1396 kilometer vliegen naar Mostar in Mostar. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mostar is Europe/Sarajevo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mostar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mostar in Mostar (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mostar in Mostar (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Mostar, BA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
light rain
14/13°C 13 km/h, S 84% 760.56 mmHg
wed feb 28
overcast clouds
17/13°C 12 km/h, N 64% 762.07 mmHg
thu feb 29
light rain
17/13°C 12 km/h, N 71% 759.81 mmHg
fri mar 1
moderate rain
11/10°C 7 km/h, SW 94% 756.81 mmHg
sat mar 2
moderate rain
13/11°C 8 km/h, S 84% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Marka. Valutacode BAM.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bosnië en Herzegovina is 230 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bosnië en Herzegovina te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +387 of 00387.