Mount Pleasant

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mount Pleasant in Mount Pleasant (Falkland Eilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mount Pleasant. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Mount Pleasant is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Falkland Eilanden
Vliegveld: Mount Pleasant
IATA code: MPN
ICAO code: EGYP
Hoofdstad van Falkland Eilanden: Stanley
www.raf.mod.uk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12993 kilometer vliegen naar Mount Pleasant in Mount Pleasant. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mount Pleasant is Atlantic/Stanley en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mount Pleasant op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode FKP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Falkland Eilanden is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Falkland Eilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +500 of 00500.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mount Pleasant in (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mount Pleasant in Mount Pleasant (Falkland Eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Mt. Pleasant, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri feb 26
broken clouds
20/17°C 14 km/h, ESE 62% 767.32 mmHg
sat feb 27
sky is clear
21/19°C 16 km/h, SSW 61% 767.32 mmHg
sun feb 28
light rain
22/19°C 26 km/h, SW 73% 765.82 mmHg
mon mar 1
light rain
22/16°C 29 km/h, SW 67% 761.31 mmHg
tue mar 2
light rain
10/10°C 26 km/h, ENE 47% 772.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.