Mumbai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chhatrapati Shivaji International (Sahar International) in Mumbai (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mumbai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mumbai.
vlag van India
Vliegveld: Chhatrapati Shivaji International (Sahar International)
IATA code: BOM
ICAO code: VABB
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6859 kilometer vliegen naar Chhatrapati Shivaji International (Sahar International) in Mumbai. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mumbai is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chhatrapati Shivaji International (Sahar International) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chhatrapati Shivaji International (Sahar International) in Mumbai (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chhatrapati Shivaji International (Sahar International) in Mumbai (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Mumbai, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
light rain
28/27°C 20 km/h, WNW 75% 756.81 mmHg
fri sep 30
light rain
28/27°C 21 km/h, NW 77% 757.56 mmHg
sat oct 1
light rain
28/27°C 19 km/h, WNW 75% 757.56 mmHg
sun oct 2
moderate rain
28/26°C 18 km/h, WNW 75% 757.56 mmHg
mon oct 3
broken clouds
27/27°C 14 km/h, WNW 74% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.