Nampula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nampula in Nampula (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nampula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nampula.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Nampula
IATA code: APL
ICAO code: FQNP
Hoofdstad van Mozambique: Maputo
www.aeroportos.co.mz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8198 kilometer vliegen naar Nampula in Nampula. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nampula is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nampula op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nampula in Nampula (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nampula in Nampula (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Nampula, MZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
light rain
23/15°C 18 km/h, S 68% 768.82 mmHg
mon jun 27
light rain
24/16°C 19 km/h, S 46% 767.32 mmHg
tue jun 28
light rain
24/17°C 14 km/h, S 52% 767.32 mmHg
wed jun 29
light rain
24/15°C 12 km/h, ESE 54% 766.57 mmHg
thu jun 30
light rain
24/18°C 13 km/h, SE 48% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.

Comments are closed.