Nara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nara in Nara (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nara.
vlag van Mali
Vliegveld: Nara
IATA code: NRM
ICAO code: GANK
Hoofdstad van Mali: Bamako

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4256 kilometer vliegen naar Nara in Nara. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nara is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nara op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nara in Nara (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nara in Nara (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Nara, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 9
scattered clouds
13/10°C 9 km/h, NW 58% 771.07 mmHg
fri dec 10
broken clouds
14/10°C 9 km/h, W 57% 769.57 mmHg
sat dec 11
scattered clouds
14/11°C 10 km/h, WNW 59% 768.07 mmHg
sun dec 12
light rain
15/12°C 17 km/h, WSW 59% 764.32 mmHg
mon dec 13
few clouds
10/6°C 22 km/h, WNW 46% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mali

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mali te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.

Comments are closed.