Neubrandenburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Neubrandenburg in Neubrandenburg (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Neubrandenburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Neubrandenburg.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Neubrandenburg
IATA code: FNB
ICAO code: ETNU
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 589 kilometer vliegen naar Neubrandenburg in Neubrandenburg. Een vlucht duurt ongeveer 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Neubrandenburg is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Neubrandenburg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Neubrandenburg in Neubrandenburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Neubrandenburg in Neubrandenburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Neubrandenburg, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
light rain
12/11°C 13 km/h, WSW 89% 759.06 mmHg
mon sep 26
light rain
14/11°C 26 km/h, SSW 63% 752.31 mmHg
tue sep 27
light rain
10/8°C 19 km/h, SSW 94% 747.06 mmHg
wed sep 28
light rain
8/9°C 14 km/h, SW 89% 747.06 mmHg
thu sep 29
light rain
11/9°C 21 km/h, SW 77% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.