New Iberia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Acadiana Regional in New Iberia (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in New Iberia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in New Iberia.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Acadiana Regional
IATA code: ARA
ICAO code: KARA
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7832 kilometer vliegen naar Acadiana Regional in New Iberia. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van New Iberia is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Acadiana Regional op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Acadiana Regional in New Iberia (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Acadiana Regional in New Iberia (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
New Iberia, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
moderate rain
21/18°C 28 km/h, SSW 87% 762.82 mmHg
mon jan 30
light rain
21/18°C 8 km/h, SW 87% 765.82 mmHg
tue jan 31
light rain
18/16°C 14 km/h, NNE 90% 765.82 mmHg
wed feb 1
overcast clouds
19/17°C 17 km/h, N 83% 765.82 mmHg
thu feb 2
light rain
25/13°C 35 km/h, SSW 71% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.