Newcastle

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Belmont in Newcastle (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Newcastle. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Newcastle.
vlag van Australië
Vliegveld: Belmont
IATA code: BEO
ICAO code: YPEC
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16612 kilometer vliegen naar Belmont in Newcastle. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Newcastle is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Belmont op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Belmont in Newcastle (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Belmont in Newcastle (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 26, 2023 - Sun
Newcastle, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 26
overcast clouds
22/21°C 22 km/h, ENE 75% 762.82 mmHg
mon mar 27
light rain
24/21°C 18 km/h, NE 72% 759.81 mmHg
tue mar 28
overcast clouds
22/20°C 16 km/h, NNW 73% 761.31 mmHg
wed mar 29
light rain
23/21°C 20 km/h, N 76% 755.31 mmHg
thu mar 30
light rain
23/19°C 17 km/h, SE 52% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.