Niamtougou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Niamtougou in Niamtougou (Togo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Niamtougou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Niamtougou.
vlag van Togo
Vliegveld: Niamtougou
IATA code: LRL
ICAO code: DXNG
Hoofdstad van Togo: Lome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4734 kilometer vliegen naar Niamtougou in Niamtougou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Niamtougou is Africa/Lome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Niamtougou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Niamtougou in Niamtougou (Togo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Niamtougou in Niamtougou (Togo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Niamtougou, TG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
28/22°C 17 km/h, WSW 69% 759.81 mmHg
fri jul 19
light rain
27/23°C 19 km/h, SW 71% 760.56 mmHg
sat jul 20
moderate rain
24/21°C 16 km/h, SW 88% 759.81 mmHg
sun jul 21
light rain
26/23°C 18 km/h, SW 73% 761.31 mmHg
mon jul 22
moderate rain
22/21°C 15 km/h, SW 92% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Togo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Togo is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Togo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +228 of 00228.