Nimes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Garons in Nimes (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nimes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nimes.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Garons
IATA code: FNI
ICAO code: LFTW
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.aeroport-nimes.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 952 kilometer vliegen naar Garons in Nimes. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nimes is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Garons op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Garons in Nimes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Garons in Nimes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Nîmes, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
light rain
21/17°C 14 km/h, N 51% 759.06 mmHg
mon sep 26
scattered clouds
21/16°C 28 km/h, WNW 40% 758.31 mmHg
tue sep 27
broken clouds
21/16°C 29 km/h, WNW 37% 756.06 mmHg
wed sep 28
light rain
21/17°C 30 km/h, WNW 51% 754.56 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
21/16°C 17 km/h, W 36% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.