North Eleuthera

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in North Eleuthera (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in North Eleuthera. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in North Eleuthera.
vlag van Bahama's
Vliegveld: International
IATA code: ELH
ICAO code: MYEH
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7229 kilometer vliegen naar International in North Eleuthera. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van North Eleuthera is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in North Eleuthera (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in North Eleuthera (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
North Eleuthera, BS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
light rain
29/29°C 20 km/h, ESE 76% 765.07 mmHg
sat jul 13
light rain
29/29°C 29 km/h, E 81% 766.57 mmHg
sun jul 14
moderate rain
29/29°C 32 km/h, E 78% 765.07 mmHg
mon jul 15
moderate rain
29/28°C 26 km/h, ESE 73% 764.32 mmHg
tue jul 16
light rain
28/29°C 25 km/h, ESE 71% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.