North Eleuthera

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van North Eleuthera in North Eleuthera (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in North Eleuthera. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in North Eleuthera.

Vliegveld: North Eleuthera
Plaats: North Eleuthera
IATA code: ELH

Timezone
De timezone van North Eleuthera is America/Nassau.

Betaalmiddel
In Bahama’s is de officiële munteenheid de Bahamaanse dollar. Valutacode BSD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1242 of 001242.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld North Eleuthera in North Eleuthera (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld North Eleuthera in North Eleuthera (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf North Eleuthera. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.