Noumea

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tontouta in Noumea (Nieuw-Caledonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Noumea. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Tontouta is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Nieuw-Caledonië
Vliegveld: Tontouta
IATA code: NOU
ICAO code: NWWW
Hoofdstad van Nieuw-Caledonië: Noumea

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16291 kilometer vliegen naar Tontouta in Noumea. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Noumea is Pacific/Noumea en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tontouta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Caledonië is 220 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Caledonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +687 of 00687.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tontouta in (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tontouta in Noumea (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Noumea, NC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
overcast clouds
26/24°C 29 km/h, E 70% 756.06 mmHg
tue jan 26
scattered clouds
27/24°C 25 km/h, E 65% 754.56 mmHg
wed jan 27
broken clouds
28/24°C 24 km/h, E 67% 754.56 mmHg
thu jan 28
light rain
27/25°C 28 km/h, ESE 74% 753.06 mmHg
fri jan 29
moderate rain
26/26°C 25 km/h, ESE 83% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.