Novy Oerengoj

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Novyi Urengoy in Novy Oerengoj (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Novy Oerengoj. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Novy Oerengoj.

Vliegveld: Novyi Urengoy
Plaats: Novy Oerengoj
IATA code: NUX

Timezone
De timezone van Novy Oerengoj is Asia/Yekaterinburg.

Betaalmiddel
In Rusland is de officiële munteenheid de Roebel. Valutacode RUB.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Novyi Urengoy in Novy Oerengoj (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Novyi Urengoy in Novy Oerengoj (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Novyi Urengoy. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 21, 2020 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.