Nuku’alofa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fua’amotu International in Nuku’alofa (Tonga). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Nuku’alofa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Nuku’alofa.
vlag van Tonga
Vliegveld: Fua’amotu International
IATA code: TBU
ICAO code: NFTF
Hoofdstad van Tonga: Nuku’alofa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16560 kilometer vliegen naar Fua’amotu International in Nuku’alofa. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Nuku’alofa is Pacific/Tongatapu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fua’amotu International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fua’amotu International in Nuku’alofa (Tonga). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fua’amotu International in Nuku’alofa (Tonga). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Nuku'alofa, TO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
broken clouds
26/26°C 32 km/h, E 71% 759.06 mmHg
thu dec 1
light rain
26/26°C 18 km/h, N 79% 757.56 mmHg
fri dec 2
scattered clouds
27/27°C 8 km/h, NW 76% 757.56 mmHg
sat dec 3
light rain
27/27°C 24 km/h, NW 83% 757.56 mmHg
sun dec 4
light rain
27/27°C 25 km/h, NW 83% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tonga

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pa’anga. Valutacode TOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tonga is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tonga te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +676 of 00676.