Obock

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Obock in Obock (Djibouti). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Obock. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Obock is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Djibouti
Vliegveld: Obock
IATA code: OBC
ICAO code: HDOB
Hoofdstad van Djibouti: Djibouti

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5646 kilometer vliegen naar Obock in Obock. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Obock is Africa/Djibouti en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Obock op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode DJF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Djibouti is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Djibouti te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +253 of 00253.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Obock in (Djibouti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Obock in Obock (Djibouti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Obock, DJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
scattered clouds
28/21°C 33 km/h, SE 28% 759.81 mmHg
mon mar 8
scattered clouds
26/21°C 36 km/h, SE 37% 759.06 mmHg
tue mar 9
overcast clouds
26/21°C 35 km/h, SE 46% 759.81 mmHg
wed mar 10
broken clouds
27/21°C 36 km/h, ESE 42% 759.06 mmHg
thu mar 11
sky is clear
27/21°C 37 km/h, ESE 45% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.