Ocho Rios

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boscobel in Ocho Rios (Jamaica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ocho Rios. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ocho Rios.
vlag van Jamaica
Vliegveld: Boscobel
IATA code: OCJ
ICAO code:
Hoofdstad van Jamaica: Kingston
www.ifia.aero

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7843 kilometer vliegen naar Boscobel in Ocho Rios. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ocho Rios is America/Jamaica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boscobel op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boscobel in Ocho Rios (Jamaica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boscobel in Ocho Rios (Jamaica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Ocho Rios, JM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
28/26°C 25 km/h, ENE 71% 761.31 mmHg
thu dec 1
moderate rain
27/26°C 31 km/h, ENE 77% 762.82 mmHg
fri dec 2
moderate rain
27/26°C 33 km/h, ENE 73% 762.82 mmHg
sat dec 3
moderate rain
26/26°C 30 km/h, ENE 78% 763.57 mmHg
sun dec 4
light rain
26/25°C 32 km/h, NE 74% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jamaica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode JMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jamaica is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jamaica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-875 of 00-875.