Ofu

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ofu Airport in Ofu (Amerikaans Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ofu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ofu.

Vliegveld: Ofu Airport
Plaats: Ofu
IATA code: OFU

Timezone
De timezone van Ofu is Pacific/Pago_Pago.

Betaalmiddel
In Amerikaans Samoa is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Amerikaans Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1684 of 001684.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ofu Airport in Ofu (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ofu Airport in Ofu (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Ofu Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 19, 2019 - Tue
Ooops! Nothing was found!

#N/BComments are closed.