Okinawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Naha AFB in Okinawa (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Okinawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Okinawa.
vlag van Japan
Vliegveld: Naha AFB
IATA code: AHA
ICAO code:
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9678 kilometer vliegen naar Naha AFB in Okinawa. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Okinawa is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Naha AFB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Naha AFB in Okinawa (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Naha AFB in Okinawa (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Okinawa, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
heavy intensity rain
23/22°C 30 km/h, NNE 83% 759.81 mmHg
sun nov 27
light rain
23/23°C 27 km/h, ESE 66% 762.82 mmHg
mon nov 28
heavy intensity rain
24/23°C 30 km/h, SE 78% 762.82 mmHg
tue nov 29
light rain
25/24°C 18 km/h, SW 84% 761.31 mmHg
wed nov 30
light rain
20/18°C 38 km/h, NNE 82% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.