Old Crow

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Old Crow in Old Crow (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Old Crow. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Old Crow.
vlag van Canada
Vliegveld: Old Crow
IATA code: YOC
ICAO code: CYOC
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.hpw.gov.yk.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6362 kilometer vliegen naar Old Crow in Old Crow. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Old Crow is America/Whitehorse en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Old Crow op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Old Crow in Old Crow (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Old Crow in Old Crow (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Old Crow, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
overcast clouds
3/-0°C 19 km/h, WSW 63% 763.57 mmHg
fri sep 29
scattered clouds
3/-0°C 7 km/h, SSW 65% 764.32 mmHg
sat sep 30
sky is clear
4/-1°C 9 km/h, SW 61% 760.56 mmHg
sun oct 1
overcast clouds
3/-0°C 11 km/h, NNE 64% 751.56 mmHg
mon oct 2
light snow
0/-1°C 16 km/h, NNE 86% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.