Olgii

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Olgii Airport in Olgii (Mongolië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Olgii. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Olgii.

Vliegveld: Olgii Airport
Plaats: Olgii
IATA code: ULG

Timezone
De timezone van Olgii is Asia/Hovd.

Betaalmiddel
In Mongolië is de officiële munteenheid de Tugrik. Valutacode MNT.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mongolië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +976 of 00976.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Olgii Airport in Olgii (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Olgii Airport in Olgii (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Olgii Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 30, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.