Ottawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ottawa Macdonald-Cartier International in Ottawa (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ottawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ottawa.
vlag van Canada
Vliegveld: Ottawa Macdonald-Cartier International
IATA code: YOW
ICAO code: CYOW
Hoofdstad van Canada: Ottawa
yow.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5632 kilometer vliegen naar Ottawa Macdonald-Cartier International in Ottawa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ottawa is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ottawa Macdonald-Cartier International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ottawa Macdonald-Cartier International in Ottawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ottawa Macdonald-Cartier International in Ottawa (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Ottawa, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
25/17°C 16 km/h, NNW 57% 762.07 mmHg
sun jul 21
light rain
22/15°C 11 km/h, N 49% 763.57 mmHg
mon jul 22
scattered clouds
23/18°C 13 km/h, E 57% 763.57 mmHg
tue jul 23
light rain
26/19°C 10 km/h, SSE 53% 762.82 mmHg
wed jul 24
light rain
22/18°C 11 km/h, SE 78% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.