Pago Pago

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pago Pago. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pago Pago.
vlag van Amerikaans Samoa
Vliegveld: International
IATA code: PPG
ICAO code: NSTU
Hoofdstad van Amerikaans Samoa: Pago Pago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15772 kilometer vliegen naar International in Pago Pago. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pago Pago is Pacific/Pago_Pago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Pago Pago, AS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue nov 29
moderate rain
27/27°C 24 km/h, ENE 74% 757.56 mmHg
wed nov 30
moderate rain
27/27°C 14 km/h, NNW 74% 756.81 mmHg
thu dec 1
light rain
27/27°C 9 km/h, ENE 71% 756.81 mmHg
fri dec 2
light rain
27/27°C 17 km/h, ENE 74% 756.81 mmHg
sat dec 3
light rain
27/27°C 20 km/h, ENE 74% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Amerikaans Samoa

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Amerikaans Samoa is 120 V en stekkers hebben de code A / B / F / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Amerikaans Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-683 of 00-683.