Pago Pago

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pago Pago Intl in Pago Pago (Amerikaans-Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pago Pago. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pago Pago.

Vliegveld: Pago Pago Intl
Plaats: Pago Pago
IATA code: PPG

Timezone
De timezone van Pago Pago is Pacific/Pago_Pago.

Betaalmiddel
In Amerikaans-Samoa is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Amerikaans-Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pago Pago Intl in Pago Pago (Amerikaans-Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pago Pago Intl in Pago Pago (Amerikaans-Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Pago Pago Intl. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 19, 2019 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.