Pago Pago

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Pago Pago is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: International
IATA code: PPG
ICAO code: NSTU

Hoofdstad van Amerikaans Samoa: Pago Pago
Aantal inwoners: 57881
vlag van Amerikaans Samoa

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pago Pago is Pacific/Pago_Pago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Amerikaans Samoa en stekkers hebben de code A / B / F / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-683 of 00-683.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Pago Pago (Amerikaans Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Pago Pago. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Pago Pago, AS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon nov 30
light rain
29/28°C 30 km/h, ESE 78% 759.06 mmHg
tue dec 1
moderate rain
27/28°C 26 km/h, E 79% 758.31 mmHg
wed dec 2
light rain
27/27°C 18 km/h, E 80% 757.56 mmHg
thu dec 3
light rain
27/27°C 18 km/h, E 79% 757.56 mmHg
fri dec 4
moderate rain
27/27°C 17 km/h, NE 77% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.