Paphos

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Paphos (Cyprus). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Paphos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Paphos.
vlag van Cyprus
Vliegveld: International
IATA code: PFO
ICAO code: LCPH
Hoofdstad van Cyprus: Nicosia
www.hermesairports.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2938 kilometer vliegen naar International in Paphos. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Paphos is Asia/Nicosia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Paphos (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Paphos (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Paphos, CY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
18/18°C 11 km/h, S 65% 760.56 mmHg
thu dec 1
light rain
19/17°C 10 km/h, NW 67% 764.32 mmHg
fri dec 2
sky is clear
19/17°C 19 km/h, NNW 59% 765.07 mmHg
sat dec 3
overcast clouds
19/17°C 12 km/h, NNW 61% 764.32 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
18/17°C 13 km/h, NW 65% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cyprus

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cyprus is 230 V en stekkers hebben de code G / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cyprus te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +357 of 00357.