Parnu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Parnu in Parnu (Estland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Parnu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Parnu.
vlag van Estland
Vliegveld: Parnu
IATA code: EPU
ICAO code: EEPU
Hoofdstad van Estland: Tallinn
www.parnu-airport.ee

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1411 kilometer vliegen naar Parnu in Parnu. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Parnu is Europe/Tallinn en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Parnu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Parnu in Parnu (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Parnu in Parnu (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Pärnu, EE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
16/11°C 10 km/h, ENE 38% 771.82 mmHg
sun jun 11
sky is clear
18/12°C 17 km/h, NNW 42% 773.32 mmHg
mon jun 12
few clouds
19/13°C 15 km/h, N 38% 771.82 mmHg
tue jun 13
sky is clear
20/18°C 21 km/h, NNW 42% 767.32 mmHg
wed jun 14
sky is clear
21/17°C 13 km/h, NNE 47% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Estland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Estland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Estland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +372 of 00372.