Paso De Los Libres

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Paso De Los Libres in Paso De Los Libres (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Paso De Los Libres. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Paso De Los Libres.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Paso De Los Libres
IATA code: AOL
ICAO code: SARL
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10914 kilometer vliegen naar Paso De Los Libres in Paso De Los Libres. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Paso De Los Libres is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Paso De Los Libres op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Paso De Los Libres in Paso De Los Libres (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Paso De Los Libres in Paso De Los Libres (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Paso de los Libres, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
31/25°C 18 km/h, ESE 54% 761.31 mmHg
wed mar 22
moderate rain
29/21°C 25 km/h, SE 58% 762.07 mmHg
thu mar 23
heavy intensity rain
30/22°C 24 km/h, ESE 57% 762.07 mmHg
fri mar 24
light rain
29/25°C 14 km/h, ENE 60% 762.07 mmHg
sat mar 25
moderate rain
31/22°C 41 km/h, SSW 53% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.