Paya Lebar

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Paya Lebar in Paya Lebar (Singapore). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Paya Lebar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Paya Lebar.

Vliegveld: Paya Lebar
Plaats: Paya Lebar
IATA code: QPG

Timezone
De timezone van Paya Lebar is Asia/Singapore.

Betaalmiddel
In Singapore is de officiële munteenheid de Singaporese dollar. Valutacode SGD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Singapore te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +65 of 0065.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Paya Lebar in Paya Lebar (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Paya Lebar in Paya Lebar (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Paya Lebar. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 5, 2020 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.