Peace River

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Peace River in Peace River (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Peace River. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Peace River.
vlag van Canada
Vliegveld: Peace River
IATA code: YPE
ICAO code: CYPE
Hoofdstad van Canada: Ottawa
peaceriver.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6842 kilometer vliegen naar Peace River in Peace River. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Peace River is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Peace River op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Peace River in Peace River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Peace River in Peace River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Peace River, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 3
light snow
-17/-25°C 20 km/h, NNW 80% 769.57 mmHg
mon mar 4
light snow
-16/-16°C 15 km/h, NNW 80% 768.82 mmHg
tue mar 5
overcast clouds
-13/-19°C 8 km/h, SSW 70% 766.57 mmHg
wed mar 6
few clouds
-10/-15°C 12 km/h, SSW 79% 762.82 mmHg
thu mar 7
scattered clouds
-2/-11°C 20 km/h, SW 73% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.