Pemba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wawi in Pemba (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pemba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pemba.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Wawi
IATA code: PMA
ICAO code: HTPE
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma
www.aeroportos.co.mz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7202 kilometer vliegen naar Wawi in Pemba. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pemba is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wawi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wawi in Pemba (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wawi in Pemba (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Pemba, MZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
sky is clear
29/27°C 22 km/h, E 68% 760.56 mmHg
thu dec 9
light rain
29/27°C 22 km/h, ENE 66% 760.56 mmHg
fri dec 10
sky is clear
29/27°C 26 km/h, ENE 62% 759.81 mmHg
sat dec 11
few clouds
29/27°C 26 km/h, NE 62% 759.06 mmHg
sun dec 12
overcast clouds
29/27°C 25 km/h, NE 66% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.

Comments are closed.