Pender Harbour

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pender Harbour Water Aerodrome in Pender Harbour (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pender Harbour. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pender Harbour.

Vliegveld: Pender Harbour Water Aerodrome
Plaats: Pender Harbour
IATA code: YPT

Timezone
De timezone van Pender Harbour is America/Vancouver.

Betaalmiddel
In Canada is de officiële munteenheid de Canadese dollar. Valutacode CAD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pender Harbour Water Aerodrome in Pender Harbour (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pender Harbour Water Aerodrome in Pender Harbour (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Pender Harbour Water Aerodrome. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 5, 2020 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.