Penticton

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Penticton in Penticton (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Penticton. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Penticton.
vlag van Canada
Vliegveld: Penticton
IATA code: YYF
ICAO code: CYYF
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.cyyf.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7544 kilometer vliegen naar Penticton in Penticton. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Penticton is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Penticton op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Penticton in Penticton (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Penticton in Penticton (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Penticton, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
scattered clouds
10/3°C 5 km/h, NW 70% 756.81 mmHg
wed mar 22
few clouds
11/4°C 5 km/h, NNW 61% 754.56 mmHg
thu mar 23
rain and snow
10/4°C 11 km/h, S 61% 754.56 mmHg
fri mar 24
rain and snow
6/-1°C 8 km/h, SSW 65% 759.81 mmHg
sat mar 25
rain and snow
6/1°C 5 km/h, NW 68% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.