Phoenix

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Williams Gateway in Phoenix (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Phoenix. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Phoenix.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Williams Gateway
IATA code: AZA
ICAO code: KIWA
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8678 kilometer vliegen naar Williams Gateway in Phoenix. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Phoenix is America/Phoenix en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Williams Gateway op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Williams Gateway in Phoenix (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Williams Gateway in Phoenix (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Phoenix, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
light rain
16/18°C 21 km/h, SSW 56% 759.06 mmHg
wed mar 22
light rain
13/12°C 34 km/h, SW 47% 762.82 mmHg
thu mar 23
sky is clear
16/16°C 23 km/h, WSW 35% 764.32 mmHg
fri mar 24
few clouds
17/16°C 18 km/h, W 31% 765.07 mmHg
sat mar 25
sky is clear
18/16°C 27 km/h, W 24% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.