Phucat

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Phu Cat Airport in Phucat (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Phucat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Phucat.

Vliegveld: Phu Cat Airport
Plaats: Phucat
IATA code: UIH

Timezone
De timezone van Phucat is Asia/Saigon.

Betaalmiddel
In Vietnam is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Phu Cat Airport in Phucat (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Phu Cat Airport in Phucat (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Phu Cat Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.