Piestany

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Piestany in Piestany (Slowakije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Piestany. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Piestany.
vlag van Slowakije
Vliegveld: Piestany
IATA code: PZY
ICAO code:
Hoofdstad van Slowakije: Bratislava
www.airport-piestany.sk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1009 kilometer vliegen naar Piestany in Piestany. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Piestany is Europe/Bratislava en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Piestany op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Piestany in Piestany (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Piestany in Piestany (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Piešťany, SK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
29/23°C 19 km/h, NNW 46% 765.07 mmHg
fri jul 19
scattered clouds
29/22°C 15 km/h, NNW 47% 764.32 mmHg
sat jul 20
moderate rain
21/19°C 11 km/h, WSW 76% 760.56 mmHg
sun jul 21
sky is clear
28/20°C 9 km/h, NE 51% 756.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
28/21°C 20 km/h, NW 48% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Slowakije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Slowakije is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Slowakije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +421 of 00421.