Plaisance

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sir Seewoosagur Ramgoolam International in Plaisance (Mauritius). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Plaisance. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Mauritius
Vliegveld: Sir Seewoosagur Ramgoolam International
IATA code: MRU
ICAO code: FIMP
Hoofdstad van Mauritius: Port Louis

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9565 kilometer vliegen naar Sir Seewoosagur Ramgoolam International in Plaisance. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Plaisance is Indian/Mauritius en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sir Seewoosagur Ramgoolam International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sir Seewoosagur Ramgoolam International in (Mauritius). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sir Seewoosagur Ramgoolam International in Plaisance (Mauritius). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Piacenza, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
sky is clear
24/18°C 9 km/h, NNW 42% 763.57 mmHg
sat sep 25
light rain
24/20°C 10 km/h, ENE 49% 765.82 mmHg
sun sep 26
light rain
21/18°C 7 km/h, ENE 81% 764.32 mmHg
mon sep 27
light rain
24/19°C 10 km/h, WNW 60% 762.07 mmHg
tue sep 28
scattered clouds
26/20°C 12 km/h, E 49% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mauritius

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode MUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mauritius is 230 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mauritius te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +230 of 00230.

Comments are closed.