Port Alfred

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Port Alfred in Port Alfred (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Port Alfred. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Port Alfred.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Port Alfred
IATA code: AFD
ICAO code: FAPA
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9790 kilometer vliegen naar Port Alfred in Port Alfred. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Alfred is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Port Alfred op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Port Alfred in Port Alfred (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Port Alfred in Port Alfred (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Port Alfred, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
scattered clouds
21/16°C 35 km/h, SW 58% 763.57 mmHg
fri mar 31
light rain
21/17°C 19 km/h, S 60% 763.57 mmHg
sat apr 1
sky is clear
22/21°C 24 km/h, ENE 60% 763.57 mmHg
sun apr 2
light rain
26/23°C 33 km/h, E 68% 759.81 mmHg
mon apr 3
light rain
22/20°C 27 km/h, WSW 87% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.