Port Of Spain

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Piarco International in Port Of Spain (Trinidad en Tobago). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Port Of Spain. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Port Of Spain.
vlag van Trinidad en Tobago
Vliegveld: Piarco International
IATA code: POS
ICAO code: TTPP
Hoofdstad van Trinidad en Tobago: Port of Spain

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7462 kilometer vliegen naar Piarco International in Port Of Spain. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Port Of Spain is America/Port_of_Spain en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Piarco International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Piarco International in Port Of Spain (Trinidad en Tobago). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Piarco International in Port Of Spain (Trinidad en Tobago). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Port of Spain, TT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
28/24°C 14 km/h, ENE 67% 758.31 mmHg
thu dec 1
light rain
28/24°C 15 km/h, ENE 68% 758.31 mmHg
fri dec 2
light rain
27/24°C 16 km/h, ENE 79% 759.06 mmHg
sat dec 3
light rain
26/24°C 14 km/h, NE 82% 759.06 mmHg
sun dec 4
light rain
26/24°C 13 km/h, N 77% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Trinidad en Tobago

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode TTD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Trinidad en Tobago is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Trinidad en Tobago te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-867 of 00-867.