Portage La Prairie

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Portage La Prairie in Portage La Prairie (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Portage La Prairie. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Portage La Prairie.
vlag van Canada
Vliegveld: Portage La Prairie
IATA code: YPG
ICAO code: CYPG
Hoofdstad van Canada: Ottawa
southport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6546 kilometer vliegen naar Portage La Prairie in Portage La Prairie. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Portage La Prairie is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Portage La Prairie op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Portage La Prairie in Portage La Prairie (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Portage La Prairie in Portage La Prairie (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Portage la Prairie, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light rain
18/15°C 15 km/h, NNW 70% 758.31 mmHg
mon jun 24
moderate rain
24/16°C 38 km/h, S 80% 749.31 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
13/11°C 36 km/h, WNW 83% 756.06 mmHg
wed jun 26
light rain
19/14°C 13 km/h, SE 55% 763.57 mmHg
thu jun 27
moderate rain
15/16°C 26 km/h, SE 95% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.