Porto Alegre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Porto Alegre in Porto Alegre (Sao Tome en Principe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Porto Alegre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Porto Alegre is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Sao Tome en Principe
Vliegveld: Porto Alegre
IATA code: PGP
ICAO code:
Hoofdstad van Sao Tome en Principe: Sao Tome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5815 kilometer vliegen naar Porto Alegre in Porto Alegre. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Porto Alegre is Africa/Sao_Tome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Porto Alegre op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dobra. Valutacode STD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sao Tome en Principe is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sao Tome en Principe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +239 of 00239.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Porto Alegre in (Sao Tome en Principe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Porto Alegre in Porto Alegre (Sao Tome en Principe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Porto Alegre, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri feb 26
sky is clear
29/23°C 14 km/h, ESE 41% 762.07 mmHg
sat feb 27
light rain
28/24°C 18 km/h, ESE 54% 765.07 mmHg
sun feb 28
light rain
28/24°C 23 km/h, ESE 57% 763.57 mmHg
mon mar 1
light rain
30/25°C 12 km/h, SSE 52% 759.06 mmHg
tue mar 2
light rain
30/25°C 8 km/h, SSE 51% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.