Portoroz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Portoroz in Portoroz (Slovenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Portoroz is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Portoroz
IATA code: POW
ICAO code: LJPZ
www.portoroz-airport.si

Hoofdstad van Slovenië: Ljubljana
Aantal inwoners: 2007000
vlag van Slovenië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Portoroz is Europe/Ljubljana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Portoroz op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Slovenië en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +386 of 00386.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Portoroz in Portoroz (Slovenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Portoroz in Portoroz (Slovenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Portoroz. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Portorož, SI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
overcast clouds
10/10°C 1 km/h, SSE 79% 767.32 mmHg
sat nov 28
light rain
11/12°C 9 km/h, NNE 74% 764.32 mmHg
sun nov 29
sky is clear
9/6°C 24 km/h, ENE 65% 763.57 mmHg
mon nov 30
sky is clear
6/5°C 19 km/h, ENE 63% 768.82 mmHg
tue dec 1
sky is clear
5/5°C 11 km/h, ENE 66% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.