Prince George

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Prince George in Prince George (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Prince George. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Prince George.
vlag van Canada
Vliegveld: Prince George
IATA code: YXS
ICAO code: CYXS
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.pgairport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7245 kilometer vliegen naar Prince George in Prince George. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Prince George is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Prince George op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Prince George in Prince George (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Prince George in Prince George (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Prince George, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
overcast clouds
20/15°C 11 km/h, WNW 32% 756.81 mmHg
fri may 24
moderate rain
12/9°C 11 km/h, SSW 75% 753.81 mmHg
sat may 25
light rain
9/8°C 13 km/h, S 91% 753.81 mmHg
sun may 26
light rain
9/8°C 17 km/h, S 80% 759.06 mmHg
mon may 27
light rain
16/8°C 17 km/h, S 38% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.