Prince Rupert

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Digby Island in Prince Rupert (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Prince Rupert. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Prince Rupert.
vlag van Canada
Vliegveld: Digby Island
IATA code: YPR
ICAO code: CYPR
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.ypr.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7460 kilometer vliegen naar Digby Island in Prince Rupert. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Prince Rupert is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Digby Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Digby Island in Prince Rupert (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Digby Island in Prince Rupert (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Prince Rupert, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon feb 26
light snow
-0/-3°C 23 km/h, NW 60% 760.56 mmHg
tue feb 27
snow
-3/-3°C 22 km/h, ESE 76% 751.56 mmHg
wed feb 28
snow
1/-3°C 16 km/h, E 71% 744.06 mmHg
thu feb 29
light snow
1/-2°C 16 km/h, ENE 70% 744.06 mmHg
fri mar 1
broken clouds
3/-4°C 13 km/h, ENE 61% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.