Prominent Hill

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Prominent Hill in Prominent Hill (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Prominent Hill. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Prominent Hill.

Vliegveld: Prominent Hill
Plaats: Prominent Hill
IATA code: PXH

Timezone
De timezone van Prominent Hill is Australia/Adelaide.

Betaalmiddel
In Australië is de officiële munteenheid de Australische dollar. Valutacode AUD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Prominent Hill in Prominent Hill (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Prominent Hill in Prominent Hill (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Prominent Hill. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 5, 2020 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.