Puerto del Rosario

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fuerteventura in Puerto del Rosario (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto del Rosario. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puerto del Rosario.
vlag van Spanje
Vliegveld: Fuerteventura
IATA code: FUE
ICAO code: GCFV
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3067 kilometer vliegen naar Fuerteventura in Puerto del Rosario. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puerto del Rosario is Atlantic/Canary en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fuerteventura op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fuerteventura in Puerto del Rosario (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fuerteventura in Puerto del Rosario (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Puerto del Rosario, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
light rain
23/22°C 32 km/h, ENE 69% 765.07 mmHg
wed sep 28
overcast clouds
23/22°C 30 km/h, NNE 65% 765.82 mmHg
thu sep 29
light rain
24/22°C 35 km/h, N 68% 763.57 mmHg
fri sep 30
light rain
24/22°C 35 km/h, N 70% 762.07 mmHg
sat oct 1
light rain
23/22°C 33 km/h, NNE 63% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.