Puerto Lempira

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puerto Lempira in Puerto Lempira (Honduras). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto Lempira. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Honduras
Vliegveld: Puerto Lempira
IATA code: PEU
ICAO code: MHPL
Hoofdstad van Honduras: Tegucigalpa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8576 kilometer vliegen naar Puerto Lempira in Puerto Lempira. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Puerto Lempira is America/Tegucigalpa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Puerto Lempira op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puerto Lempira in (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puerto Lempira in Puerto Lempira (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 2, 2021 - Mon
Puerto Lempira, HN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 2
moderate rain
28/26°C 18 km/h, E 82% 761.31 mmHg
tue aug 3
moderate rain
30/26°C 21 km/h, ENE 63% 760.56 mmHg
wed aug 4
moderate rain
29/25°C 16 km/h, ESE 74% 760.56 mmHg
thu aug 5
moderate rain
26/24°C 16 km/h, E 89% 761.31 mmHg
fri aug 6
moderate rain
26/26°C 14 km/h, E 90% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Honduras

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lempira. Valutacode HNL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Honduras is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Honduras te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +504 of 00504.

Comments are closed.