Puerto Rico / Manuripi

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Puerto Rico Airport in Puerto Rico / Manuripi (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Puerto Rico / Manuripi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Puerto Rico / Manuripi.

Vliegveld: Puerto Rico Airport
Plaats: Puerto Rico / Manuripi
IATA code: PUR

Timezone
De timezone van Puerto Rico / Manuripi is America/La_Paz.

Betaalmiddel
In Bolivia is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Puerto Rico Airport in Puerto Rico / Manuripi (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Puerto Rico Airport in Puerto Rico / Manuripi (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Puerto Rico Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.