Pula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pula in Pula (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Pula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Pula.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Pula
IATA code: PUY
ICAO code: LDPL
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb
www.airport-pula.hr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1063 kilometer vliegen naar Pula in Pula. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Pula is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pula op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pula in Pula (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pula in Pula (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Pula, HR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
moderate rain
10/12°C 60 km/h, SSE 60% 756.06 mmHg
thu dec 9
light rain
9/8°C 24 km/h, ENE 77% 750.81 mmHg
fri dec 10
light rain
8/8°C 16 km/h, ENE 70% 754.56 mmHg
sat dec 11
light rain
9/7°C 55 km/h, ENE 59% 753.81 mmHg
sun dec 12
sky is clear
7/7°C 14 km/h, NNW 61% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.

Comments are closed.