Quesnel

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quesnel in Quesnel (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Quesnel. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Quesnel.
vlag van Canada
Vliegveld: Quesnel
IATA code: YQZ
ICAO code: CYQZ
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.quesnel.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7319 kilometer vliegen naar Quesnel in Quesnel. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Quesnel is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quesnel op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quesnel in Quesnel (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quesnel in Quesnel (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Quesnel, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
light rain
13/8°C 11 km/h, N 57% 759.06 mmHg
fri sep 29
overcast clouds
13/5°C 9 km/h, NNW 48% 762.07 mmHg
sat sep 30
few clouds
15/6°C 6 km/h, SE 45% 763.57 mmHg
sun oct 1
broken clouds
10/12°C 15 km/h, SSE 55% 763.57 mmHg
mon oct 2
light rain
15/10°C 7 km/h, WNW 58% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.