Quetta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quetta in Quetta (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Quetta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Quetta.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Quetta
IATA code: UET
ICAO code: OPQT
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5540 kilometer vliegen naar Quetta in Quetta. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Quetta is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quetta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quetta in Quetta (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quetta in Quetta (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Quetta, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
sky is clear
34/29°C 15 km/h, SSE 16% 753.06 mmHg
tue jun 28
sky is clear
34/29°C 14 km/h, WNW 14% 752.31 mmHg
wed jun 29
few clouds
34/30°C 14 km/h, WNW 12% 750.06 mmHg
thu jun 30
sky is clear
36/29°C 15 km/h, NW 11% 748.56 mmHg
fri jul 1
sky is clear
35/25°C 21 km/h, SE 21% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.

Comments are closed.