Quetzaltenango

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Quetzaltenango in Quetzaltenango (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Quetzaltenango. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Quetzaltenango.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Quetzaltenango
IATA code: AAZ
ICAO code: MGQZ
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9121 kilometer vliegen naar Quetzaltenango in Quetzaltenango. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Quetzaltenango is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Quetzaltenango op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Quetzaltenango in Quetzaltenango (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Quetzaltenango in Quetzaltenango (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Quetzaltenango, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 29
light rain
21/11°C 10 km/h, NNE 42% 761.31 mmHg
thu mar 30
light rain
21/11°C 10 km/h, NNE 31% 761.31 mmHg
fri mar 31
light rain
21/12°C 8 km/h, S 43% 761.31 mmHg
sat apr 1
light rain
21/12°C 7 km/h, NNE 45% 762.07 mmHg
sun apr 2
light rain
22/12°C 8 km/h, NNE 41% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.