Red Deer

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Red Deer in Red Deer (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Red Deer. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Red Deer.
vlag van Canada
Vliegveld: Red Deer
IATA code: YQF
ICAO code: CYQF
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.flyreddeer.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7067 kilometer vliegen naar Red Deer in Red Deer. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Red Deer is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Red Deer op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Red Deer in Red Deer (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Red Deer in Red Deer (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Red Deer, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
few clouds
20/12°C 35 km/h, SSE 46% 753.06 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
18/11°C 13 km/h, SE 37% 753.81 mmHg
mon sep 25
few clouds
17/14°C 19 km/h, SSE 40% 756.06 mmHg
tue sep 26
light rain
18/12°C 29 km/h, SSW 42% 753.06 mmHg
wed sep 27
light rain
12/10°C 11 km/h, ENE 75% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.